Vellum Etiket Nedir

Vellum etiketin özellikleri kuşe etiket dediğimiz etiketin özellikleriyle aynı safadadır.sadece bir fark vardır oda kuşe etiketin yüzeyi parlak ve pürüssüzdür ama vellum etiketin yüzey kısmı mat ve pürüzlüdür. pürüzsüzlükde dediğimiz şey yüzeyine cukurluklar dediğimiz şeyler vardır. onun sebebide şudur.vellum etiketin üzerine bir ışık yansıdığı zaman parlaklığı barkodun barkod okuyucusunda rahatlıkla okunabilmesidir.çünki vellum etiketine yansıyan parlaklık okunamaz gele gelmesini engeller.

TAM OLARAK VELLUM ETİKETİ NEDİR?

Vellum etiketi dediğimiz etiket oda kağıt karışımlı olan yapışkanı mevcut bir etikettir. Vellum etiketi kağıt karışımlı olduğu için kuşe etiket gibi neme,suya,dış ortama ve ısıya fazla kuvvetli değildir.yırtılmalara karşı kolay yırtılan bir etiket türüdür.bu etiket çeşidini baskı uyguladığınız ribonları iyi seçmelisiniz uzmanlarda wax veya wax-resin gibi ribonlar öneriyor.

VELLUM ETİKETİNİN BASKI SÜRECİ

Vellum etikete baskı basarken wax veya wax-resin ribonları tercih etmenizi söylemiştik ribonsuz barkod yazıcılarında ısıyla baskı basmaya uğraştınızda hatalara neden olabilir. hatalara uğramak istemiyorsanız ribon kullanmanız gerekmektedir.bide şöyle bir hatırlatma yapmak isteriz firma olarak kullanıcağınız ribonların yan sanayiveya çin malı gibi ribon tercih etmemeniz gerekmektedir çünkü basılan ribonlarınız kalitesiz ve hatalı çıkar.ve dandik(kalitesiz)ribon kullanacak olursanız etiketlerinizin bekletme süreside kaybolacaktır ve böylece ömrü kısalacaktır.ve barkod yazan yazıcılarınıza hasar vereceğinizi unutmamanız gerekir.Bizler Derin Barkod olarak Sizlere bu piyasada hatta dünyanın piyasasında en kaliteli ribonları sunmaktayız.bu durumla ilgili sizlere yardımcı olmaktan şeref duyarız.

KUŞE ETİKETİN KULLANIM ALANLARI

Bilişim Sektörü, Otomativ, Tekstil, ürün bilgi etiketleri, Arşivleme, Yedekleme, Gıda sektörü

Vellum Etiket

Siz firmaların satın almak istediği etiketlerin sizlere özel boyutlarda ve size özel adetlerde gene sizlere özel renkler barındıran etiketler sipariş verebilirsiniz. Sizlerin isteği üzere etiketin üzerine gelecek barkod türünü, resim & logoyu veya yazı kısmını sizlerin verdiği sipariş üzere baskılama gerçekleştirebiliriz.Dilerseniz Tek bir renk veya gene isteğe bağlı bir çok renklerde etiket baskılama yapabiliriz. Sizlerin bütün ihtiyacını Derin Barkod olarak gidermekten gurur duyarız.

Yorumlar

Popüler Yayınlar